Vitsen med veven

Barneversjon
av
Small Pieces Loosely Joined
A Unified Theory of the Web

Small Pieces Loosely Joined ("Små deler knyttet løst sammen") forsøker å forklare det jeg mener er virkelig viktig med veven. Jeg skrev boka for voksne, men jeg tror det som står i den, er like sant for barn som for voksne.

Det var derfor jeg skrev denne barneversjonen av boka. Jeg tenkte på min 11 år gamle sønn da jeg skrev den, og om du går i 5.-8. klasse, tror jeg du vil få utbytte av å lese den.

Til høyre på sidene har jeg tatt med noen pekere til annen informasjon. Noen av disse pekerne vil trolig råtne fordi nettstedet er flyttet eller borte. Velkommen til livet på veven!

Jeg vil veldig gjerne vite hva du synes. Du kan skrive en kommentar eller si noe om det andre har tenkt ved å klikke her (engelsk debattside) eller her (norsk debattside). (Som alltid på veven, bør du ikke oppgi hele navnet ditt, telefonnummeret eller hvor du bor, for det finnes en masse eklinger på veven som kan bruke den informasjonen til å lure deg eller foreldrene dine.)

(Oversetteren har laget en egen side med kommentarer til den norske utgaven og noen ekstra pekere til norske nettsteder som kan interessere lesere som liker denne boka.)

Klikk på pilen under for å sette i gang! Og ha det morsomt.


Pekere å utforske

Voksenversjonen av denne boka (på engelsk)

Redd barnas nettvettregler

Skriv til forfatter David Weinberger

 

 


side 1 side 2 side 3 side 4 side 5 side 6 side 7 side 8 side 9 side 10 side 11 side 12 side 13 side 14 side 15 side 16

Dette er en oversatt barneversjon av David Weinbergers bok
Small Pieces Loosely Joined: A Unified Theory of the Web.
copyright © 2002 David Weinberger